Vilken färg?

 Vilken outfit-färg ska jag ha på Pärlan imorgon? Det jag har att välja mellan är:
  • ROSA
  • BLÅ
  • BRUN
  • SVART
  • VITT
Vad tycker du?
 
 
 
 
 

Pärlan imorgon!

Nu har jag jobbat min näst sista dag, har bara fredag kvar! Idag jobbade jag från 7-14 och efter det red jag ut med två andra. Det blev Ferrari idag igen och det gick bra. Han var väldigt stark idag också men han var ganska fin studtals. Jag orkade inte jobba honom så jättemycket utan det blev mer lulla i skogen! Men det var mysigt om man bortser ifrån regnet! Ska rida ut på ridskolehästar torsdag och fredag också, får se vem det blir då!
 
Imorgon är jag ledig fast självklart spenderas den i stallet hos Pärlan. Har inte kunnat rida henne på en vecka så jag saknar henne! Jag kommer rida henne imorgon, lördag och söndag. På måndag åker jag nämligen ner till Halmstad en vecka så då blir det ingen ridning! Men eftersom jag ska rida Pärlan ganska mycket rsten av veckan så har jag gjort en liten planering:
 
Imorgon onsdag: Markarbete/hoppning! Vi har precis kommit igång med hoppningen och än så länge är det bara låga och fristående hinder. Pärlan tycker att det är väldigt kul, ibland för kul så hon drar iväg en aning i anridningen. Imorgon ska fokus ligga på att ha kontroll i anridningen och efter hindret. Jag ska ha lite cavaletti och typ två hinder i en liten slinga skulle jag tro. Vi får se imorgon! Men somasgt, målet med tränngn är KONTROLL!
 
Lördag: Uteritt! Skritt, trav och galopp och massa mys. Inte så mycket krav utan bara lulla runt och njuta!
 
Söndag: Blir nog lite dressyrjobb på banan men först ska jag rida fram ute och galoppera lite. Hon är fortfarande lite svag i galoppen så raktsträckor ute är det bästa sättet att träna! På banan blir det mycket skritt och travjobb. Ska även fortsätta med sidförande skänkel som hon håller på att lära sig. Några galoppfattningar ska vi nog också öva på!
 
Nu återstår att se ifall jag kan hålla mig till detta! Imorgon har jag även planerat att jag ska ha en sommarfotning med Pärlan! Ska ta på henne sitt fina träns och gå till en äng och fota henne. Vädret ska bli super imorgon så jag hoppas att bilderna blir bra och att Pärlan kan stå stilla!
 

OS SILVER!!!!

Så jäkla bra Sara Algotsson och Wega, fixar Sveriges första medalj! Meen det var ju såååå nära guld, rull på sista bommen! Men vad gör det när det blev silver! Tack super-Sara, we love you!
 
 
Bildkälla!

HEJA SVERIGE!

Nu är jag på jobbet (tidsinställt) så jag kan inte följa upplösningen av fälttävlan! Men nu håller vi alla tummar och tår tillsammans och hoppas på att det blir medaljer i både lag och individuellt! Sveriges förtsa medaljer i så fall och det skulle var sp underbart om det var ridsporten som fixade dem!  HEJA SVERIGE!!!
 
 
Klicka på bilden för att se fler! Bild lånad från Hästmagazinet!

Sommar i Sète!

Nu i sommar var jag i Frankrike i nästan 4 veckor. Vi var i en stad som heter Sète som ligger i södra Frankrike, precis vid havet! Jag har varit där varenda sommar sen jag var 1 år. Mina morföräldrar har nämligen en lägehet där som vi lånar. Det är supermysigt och iår blev det en hel del fotande. Här bjuder jag på några bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens framgångar!

Idag har jag jobbat igen och det gick bra! Nu har jag kommit in i rutinerna och allt flyter på bra under dagarna. Idag flöt allt på väldigt bra trots att vi var lite skeptiska ett tag. Det var nämligen väldigt mycket folk i stallet bl.a hovslagare som gjorde att vi blev lite sinkade i schemat men det löste sig. Hästarnas hovar är ju trots allt viktiga! Det blev ingen ridning idag heller, svårt att hinna med när jag jobbar 12-19. Imorgon blir det däremot ridning på en ridskolehäst, vet dock inte vem. Det är några ridskolehästar som ska ridas ut så vi får se vem et blir. Ska bli kul att rida lite igen, har inte gjort det sen i onsdags och det var Pärlan. På onsdag är jag ledig och då åker jag till henne igen och det ska bli så kul! Saknar henne så mycket! Får se vad vi hittar på, om det inte är för varmt blir det kankske lite hoppning skulle jag tro! Vi har precis kommit igång med det och både jag och Pärlan tycker det är superkul! Men vi får se, det kanskeslutar med att vi tar en mysig uteritt istället!
 
Måste ju bara skriva lite om de svenska framgångarna i fälttävlan i OS. Jag har inte kunnat kolla något men jag har hört i efterhand. Nu är det ju så att laget ligger 3:a med bara banhoppningen kvar, superkul! Inte nog med det, svensken Sara Algotsson ligger på guldplats vilket är helt otroligt bra! Det är så kul att det är så stora framgångar i ridsporten, äntligen får den uppmärksamhet på rätt sätt. Jag tror starkt på att de flesta svenska medljer för detta OS kommer komma ifrån ridsporten! Nu är det inte någon som kan trycka ner ridsporten längre, det är inte bara att åka häst! HEJA SVERIGE!
 

Jobb jobb jobb!

Förlåt för min frånvaro men jag har inte haft en stund vid datorn förrän nu! Igår efter jobbet kom ett gäng kompisar över till mig på grillkväll och som sedan sov över så jag satt inget vid datorn. Idag så har det varit jobb igen fast ikväll blir det bara slapp och mys! Jag jobbar måndag och tisdag sen är jag ledig två dagar, skönt! Börjar kännas lite i kroppen nu, stallarbete är ju ganska tungt fast kul! Veckan som kommer nu blir det lite mer ridning så då blir det lite roligare inlägg!
 
Snart så drar ju ridskolan igång igen och jag är så taggad! Saknar att rida lektion och jag saknar att rida min fina Bettan! Sen i typ oktober tror jag är det dax för KM i dressyr och jag tror att jag är kvalad redan för jag har kommit 1:a och 4:a på de två deltävlingar som har varit. Det kommer vara en sista kvaltävling och då ska jag stasa på placering igen för jag vill så gärna vara med i KM! Jag är en riktig tävlingsmänniksa men konstigt nog har jag inte gillat att tävla så mycket på ridskolan sen jag började rida storhäst men nu är det inte så längre. Den senaste terminen har jag kommit igång ordetligt med dressyren och att tävla tycker jag är jättekul!
 
Vad tycker du om att tävla?
 
 
 
 

Hööks!

Fick hem Hööks nya katalog igår och det var en hel del fina saker! Speciellt förtjust blev jag i deras nya kolektion "JH COLLECTION" Supersnygga saker och något av detta ska jag verkligen få med mig hem! Är lite extra sugen på västen och ridbyxorna i blått! Vad tycker ni om kollektionen?
 
 
 
 
 
 
 
 
Klicka HÄR för att komma till kollektionen på Hööks hemsida!

Flower power!

 
 
 
 
 
 
Dess bilder fotade jag med ett "Close up - filter" som är ett makrofilter som man skruvar på objektivet! Man kommer riktigt nära och kan skapa häftiga bilder. Vad tycker ni om denna serie bilder?
 
OBS! INGA BILDER FÅR TAS IFRÅN BLOGGEN!
 

Dagen!

Idag har jag jobbat och det gick bra. Började 12 så det var skönt. Det blev ingen ridning idag, får se om det blir något imorgon. Kommer inte kunna rida Pärlan förrän på onsdag då jag jobbar fram tills dess....Jaa, inte så mycket att skriva om,  en ganska ohändelserik dag helt enkelt!
 
Nu så ska jag kolla på OS-invigningen då vår egna RGB ska bära den svenka flaggan, helt rätt val! Imorgon är det jobb som väntar igen och på kvällen kommer det några kompisar till mig. Alltså blir det ingen super updatering imorgon men jag fixar några tidsinställda!
 
Usch vilket tråkigt inlägg men jag har noll insperation! Har du något tips om vad jag ska skriva om?
 
 
 

Jobb imorgon!

Idag har det varit en stallfri dag! Spenderade eftermiddagen i centrum med lite shopping. Fick med mig ett par shorts, två långärmade tröjor, en stickad tröja och schampoo. Är nöjd och glad med det!
 
Imorgon är det dags för jobb igen, jobbar 12-19. Gillar att jobba kvällar, blir inte alls lika trött som när man jobbar morgon från 7.00! Efter det blir det bara hem och slappa och självlart kolla på OS-invigningen kl.22.00 då ridsportens kung, RGB; är fanbärare precis som jag skrev i inlägget nedan!
 
Jag och min pärla! <3

Heja RGB!

Rolf-Göran Bengtsson kommer bära den svenska flaggan imorgon vid OS-invigningen! Är så glad för hans och för hela ridsportens skull, äntligen säger jag bara! Klicka på bilden för att komma till artikeln på Aftonbladet!
 

Jag är med och tävlar hos Dressyrmupparna!

 Klicka på länken för att komma till tävlingen!
http://dressyrmupparna.se/vinn-valfri-vara/30081#comments
 
Var med och tävla du också!

Gårdagens och dagens ridpass!

Nu är jag hemma i Sverige sen en vecka och har börjat jobba. Jag jobbar i stallet där jag rider lektioner och det är superkul. Det är ganska slitigt men när man har härliga jobbkompisar gör det inget. Men idag har jag varit ledig oh då har jag äntligen åkt till min medryttarhäst Pärlan som jag inte sett på en månad.

Tillbaka till ridpassen! Igår så red jag ut på en av ridskolehästarna som ska hållas igång lite. Han heter Ferrari och är supermysig. Vi red med en annan och det blr skritt, trav och klättring i ca 1 timme. Det kändes att han inte hade gått på ett tag för han var stark och väldigt pigg. I början gick det knappast att ställa och halvhalterna gick inte igenom...Men vi kämpade på och tillslut lossnade han. Det blev en ganska låg och lång form men det gör inget, det viktigaste är ju att bakbenen och ryggen arbetar. I traven kändes an stundtals super fast han orkade inte riktigt tillslut och då blev det lite sisådär. Men får se om vi kommer ut nån mer gång denna vecka, då kan jag ju jobba vidare.
 
Idag så åkte jag ju till min älskade häst Pärlan. Som jag har saknat henne. Det första jag gjorde när jag kom till stallet var att gå ut i hagen och säga hej och pussa lite på henne. När jag kommit in i hagen och ropar på henne kommer hon emot mig och när hon kommer fram sänker hon huvudet och puffar lite på mig, ett av det gulligaste hästar kan göra tycker jag! Kärlek till denna häst Ridpasset blev ut i skogen till en början med skritt, trav ch galopp. Hon kändes superfräsch och mjuk och fin, dock stark men det är hon alltid. I traven hade hon en härlig bjudning och stundtals när allt klickade var hon så himla fin. Underbart steg och jag fick ett underbart stöd. Jag var ute i typ 1 timme sen red jag en kvart på banan bara för att känna lite mer på henne i trav eftersom hon kändes så fin. Där gick det också bra. Det ska bli kul att komma igång nu efter semester och grejer och jag känner på mig att det kommer bli en superhöst med denna häst! <3
 
 
 

Ojojojoj.....

Inte bra att det typ var 200 år sen jag bloggade, blir lite arg på mig själv....Men ja, gjort är gjort och nu ska jag försöka förbättra mig förhoppningsvis! Nu är det sommarlov och livet leker. Nu är jag i Frankrike och har varit här i snart 3½ vecka, åker hem på torsdag och börjar jobba i stallet på fredag morgon!

Jaa, det var lite update, ska komma igång med bloggningen när jag kommer hem och förhoppningsvis skaffa några läsare!
(Har tyvärr bildbrist på denna dator då det inte är min)

RSS 2.0