Välkommen!

Hej och välkommen till min foto och hästblogg! Jag som skriver är en 17-årig tjej som heter Hannah och bor i Täby, norr om Stockholm! Som ni nog redan har listat ut älskar jag hästar och fotografering. På vardagarna går jag i skolan och jag läser Natur med profil foto och det är hur kul som helst. Gymnasiet är absolut den bästa skoltiden tycker jag och det är faktiskt kul att gå i skolan. Jag älskar mina fotolektioner och det är så kul att lära sig massa nya saker om något som man verkligen brinner för. Jag fotar nästan allt möjligt, blommor, djur, converse och det som jag är väldigt sugen på nu är att fota mer poträtt och det ska jag komma igång med. På denna blogg kommer jag lägga ut mina egna bilder och jag hoppas att ni kommer se en utveckling. Om ni vill se lite redan nu kan ni gå in på min skolblogg där jag publicerar foton i skolsyfte, klicka HÄR för att komma till den! 



Mitt andra intresse är då hästar. Jag har ridit sen jag var 6 år och har alltid ridit på ridskola. Än idag rider jag på ridskola, men bara en gång i veckan. Det är verkligen superkul och jag har en favorit som heter Laurette men kallas för Bettan. Det är en superfin häst som jag har ridit väldigt mycket och hon har tagit mig väldigt långt i min ridning. På ridskolan tävlar jag även lite klubbtävlingar, mest dressyr men även lite hoppning då och då för det är ju så kul. Men jag rider inte bara en gång i veckan utan jag har även världens underbaraste medryttarhäst som heter Pärlan. Pärlan är en Norsk dölehäst som är jättehäftig att rida när man får till det. Hon kan inte så mycket än så länge så jag kommer skriva mycket om vår utveckling tillsammans. Pärlan är som en bästa vän för mig och hon är en häst med en härlig personlighet. Hon gör mig alltid på gott humör och jag går aldrig ifrån stallet utan ett leende på läpparna.





En annan filur som också kommer synas mcyket men på bild är min älskade katt Tosse. Han är en Helig Birma som är en riktig fotomodell! Han älskar att göra sig snygg framför kameran och med sin lurviga vita päls och knallblåa ögon blir han alltid bra på bild!



Jaha, detta var då lite om mig och denna blogg. Kan nämna att utöver foto och hästat är jag även basketränare för småtjejer. Basket har jag vuxit upp med och spelade länge själv men valde att sluta med det då det blev lite mycket och jag ville satsa på skolan och hästarna. Mina vänner är också en viktig del i mitt liv och självklart min underbara familj. Dem vill jag däremot hålla utanför bloggen så det är foto och hästar som gäller!

Och en sista grej, inga bilder får kopieras utan min tilllåtsele, utan mejla och fråga i så fall till [email protected]


RSS 2.0