Dagens ridpass!

Ojojoj vad bra det gick idag. Jag höll mig till mina planer och red fram ute på en äng och gick sedan till banan för att hoppa lite. Innan jag red byggde jag fram två hinder, ett kryss och ett räcke som stod skillda från varandra!

Jag började med att skritta till en äng och jobbade lite i skritt och trav med mycket böjning. Hon var jättejobbig i början men det blev lite bättre efter ett tag. Jag tog även en galopp och efter det skrittade jag tillbaka till banan och började hoppa lite. Jag började med att travhoppa krysset och det gick jättebra. Pärlan tyckte det var jättekul och hoppade väldigt bra för att vara andra gången vi hoppar tillsammans och andra gången hon hoppar på flera år. Sedan började jag hoppa räcket som låg på typ 50 och då hoppade hon ännu bättre, hon har grymma bakben. Sedan tog vi anridningen i galopp och jag var lite tveksam ifall hon skulle hoppa eller om hon skulle stanna eller snubbla m.m, men icke sa nicke! Hon hoppade superbra och tekniken blev mycket bätre, härligt luftiga språng, fina framben och fina bakben. Jag rullade på några gånger och tog lite pauser ibland. Jobbade lite dressyr emellan åt också!

Hon blev jättefin i dressyren och det är tack vare hoppningen. Hoppningen är verkligen lösgjörande för hästen vilket många missar ibland. Hon har varit lite kämpig i dressyren så det var kul att hon lossnade lite idag! Jag var väldigt glad efter ridpasset och ni ska jag komma igång att hoppa mer! :)


Kommentarer
Postat av: martina

Hej fina du! skulle bli oerhört glad och tacksam om du ville rösta fram mig som stockholms nästa stora artist! mitt bidrag heter: STOCKHOLM I MITT HJÄRTA - MARTINA AHLMARK och är nmr. 5 på listan! För att komma till röstningen kika in på min blogg eller besök länken nedanför efter pilen! tusen tusen tack i förväg! :D ->>> http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4310&artikel=5116039 <----

2012-05-21 @ 22:54:36
URL: http://likegossip.blogg.se/
Postat av: Amanda - allroundponnysar

Fin blogg! :)

Allt bra? ;)



Kram!

2012-05-21 @ 23:00:20
URL: http://allroundponnysar.blogg.se/
Postat av: Moa Kauppila

hejhej! Har fixat en bloggtävling där du har chansen att vinna en Lamicell grimma! Reglerna är enkla - kommentera bara "jag är med".



http://moakauppila.blogg.se/2012/may/bloggtavling-om-grimma.html#comment



kram!

2012-05-21 @ 23:07:26
URL: http://moakauppila.blogg.se/
Postat av: Fanny & Filippa - Hästblogg

Söööt bild! ♥♥

2012-05-22 @ 07:27:22
URL: http://syrrornaenstrom.blogg.se/
Postat av: Fanny

Vad kul att det gick bra! :)

2012-05-23 @ 20:27:26
URL: http://fawila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0